Site icon D20Haber

PASVAK’tan çağrı: Ramazanda bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine aş olsun

PASVAK Aşevi, 2004 yılından bu yana Denizli’de ihtiyaç sahibi kişi ve aileleri tespit ederek, yılın her günü sıcak yemek yardımı ulaştırıyor. Vakfın ikinci hizmet binasının faaliyete geçmesiyle birlikte, günlük 2 öğün yetecek 3 çeşit yemek ve ekmek ulaştırılan kişi sayısı 1.450’ye yükseldi.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Bu arada, hayırsever kişi ve kuruluşlara bağış çağrısında bulunuldu. “Gelin, bu ramazanda da sohbetimiz ve dayanışmamız bir olsun, bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine aş olsun” çağrısıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Ramazan ayı, aynı apartmanda, aynı mahallede, aynı şehirde, aynı ülkede yaşadığımız ihtiyaç sahibi olan kişilere karşı sorumluluğumuzu hatırlatır. Paylaşma ve dayanışmanın en üst safhada yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında, yardım denince ilk akla gelen yerlerden biri de PASVAK Aşevi’dir

‘Bir kişinin iftar yemeği de benden olsun’ diyerek yemek ihtiyacımıza, adak ve hayır kurbanı keserek et ihtiyacımıza, gıda ve bakliyat bağışı ile malzeme ihtiyacımıza destek olan bağışçılarımızın yanı sıra zekât, fitre ve sadaka bağışı için aşevimizi tercih eden bağışçılarımız ile ramazan ayında, toplumsal dayanışmanın güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz.”

 

 

Exit mobile version