Site icon D20Haber

Soylu: Denizli eroin kullanmada birinci sırada

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek amacıyla başlatılan “En İyi Narkotik Polisi Anne” kampanyasının tanıtımına katıldı. Soylu, burada yaptığı konuşmada, “Eroin kullanımının en fazla olduğu il Denizli” açıklamasıyla Denizlilileri şoke etti.

Uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmaları anlatan Soylu, “Atık sularda analizler yaptık. 18 büyük ilimiz arasında Denizli’nin eroin kullanımında birinci sırada olduğunu bu  çalışmayla kesinleştirdik” diye konuştu.

Annelere de seslenen Soylu, “Kıymetli anneler, her şey sizin elinizde. Çocuklarımızı korumak, onları bu zehirden uzak tutmak için bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Bizler dışarıda onlara bu zehrin ulaşmasını engellemeye çalışırken sizlerin de içeride çocuklarınızın davranışlarını izlemenizi, bizimle iletişim halinde olmanızı ve bu mücadelede bize kılavuzluk etmenizi istiyoruz. Sizlerin feraseti ve evlatlarınıza olan sonsuz sevginizle bu mücadeleyi başaracağımıza inanıyoruz. Şimdi haydi, hep birlikte iş başına” dedi.

Exit mobile version