Site icon D20Haber

Zincirleme kaza ucuz atlatıldı

Kaza, ilçenin Korucuk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Turgay Y.’nin kullandığı 20 ADF 289 plakalı otomobil, önünde seyreden Hüseyin Özden idaresindeki 20 N 0181 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan kamyonet de aynı yöne giden Ahmet Doğan yönetimindeki 20 BP 363 plakalı traktöre çarptı.

Kazanın hemen ardından otomobil sürücüsü durmayarak yoluna devam etti. Ancak aracın lastiği patlayınca olay yerinden yaklaşık 3 kilometre ilerde durmak zorunda kaldı.

Traktör sürücüsü Ahmet Doğan, kaza sırasında büyük korku yaşadığını ifade ederek, “Sağ şeritten geliyordum. Arkamdaki kamyonete birisi vurdu, kırmızı bir araç. Kamyonet savrulunca traktörün üzerine savruldu. Diğer otomobilin sürücüsü ise kaçtı” dedi.

İHA EKİBİNE ÇİRKİN SALDIRI

Lastiği patlamasıyla durmak zorunda kalan otomobil sürücüsüne polis ekibi alkol testi yaptı ve 1.15 promil alkollü olduğunu tespit etti. Ardından polislere zorluk çıkan sürücü ve yanındaki Sevilay K., kazayı görüntülemek için olay yerine giden İHA ekibine saldırdı. Küfür ve hakaretler eden Sevilay K., ardından kameraman Semih Can Yılmaz’ın kafasına vurdu. Yaşananların ardından alkollü sürücü ve yanındaki kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırıya uğrayan İHA ekibi ise, darp raporu alarak, sürücü ve yanında kadından şikayetçi oldu.

DENİZLİ (İHA)

Exit mobile version