Site icon D20Haber

Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Olay, ilçenin Akhan Mahallesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı üzerinde oto kiralama iş yeri olarak faaliyet gösteren dükkanda meydana geldi. İddiaya göre, iş yerinde Ersin Özkan, Mustafa E., Ahmet Ünal ve Ali Ünal arasında iddialara göre alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Ahmet Ünal ile oğlu Ali Ünal ve Ersin Özkan silahlardan çıkan mermilerle vurularak yaralandı.

Olaydan sonra Ersin Ö., Mustafa E. ile geldikleri otomobile binerek hastaneye doğru yola çıktı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yolunda karşı taraftan ambulans geldiğini gören sürücü Mustafa E., ambulansın önünü keserek yaralı olduğunu söyleyip, hastaneye kaldırmalarını istedi. Bunun üzerine ambulanstaki sağlık ekibi Ersin Ö.’yü hemen araca alıp ilk müdahalesini yaparak hastaneye kaldırdı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İş yerinde yaralı olan baba ve oğlu ise çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı. Göğsünden vurulan Ahmet Ünal, hemen ameliyata alındı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ali Ünal’ın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan çatışma sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, iş yerinde detaylı bir inceleme yapıldı.

Firari olan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı

DENİZLİ (İHA)

Exit mobile version