Site icon D20Haber

Firari çocuk katili, film gibi operasyonla yakalandı

2013 yılında meydana gelen olayda, H.H.K. süratli araç kullandığı için 14 yaşındaki Y.Ç.’yi darp etti. Evine giden Y.Ç., durumu babası Yakup Ç.’ye anlattı. Yakup Ç., kardeşi Metin Ç. ve Y.Ç.’yi de yanına alarak H.H.K.’nın evine gitti. Çıkan tartışmada H.H.K., yanında bulunan silah ile ateş etti. Olayda Y.Ç. öldü, Yakup Ç. ağır yaralandı.

Cinayet sonrası kaçan H.H.K., Çal ilçesinde bir eğlence mekanında eğlenirken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine konuldu.

CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ

Yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan H.H.K., bir süre sonra firar etti. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, titiz çalışma sonucu firari hükümlünün izini buldu. Pamukkale’nin İncilipınar Mahallesi’nde bir apartta kaldığı belirlenen firari hükümlüyü yakalamak üzere dperasyon düzenlendi. H.H.K. ablukaya alınan aparttan çıkarken yakalandı.

2001 YILINDA DA ARKADAŞINI ÖLDÜREREK KANALA ATMIŞ

Öte yandan, çocuk katili H.H.K.’nın 2001 yılında da tartıştığı lise arkadaşı Ahmet Aydın’ı silahla vurarak öldürüp Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kanala attığı, bu cinayetten aldığı cezanın infazından sonra tahliye olduğu, uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanıp bir kez daha cezaevine girdiği de belirlendi.

DENİZLİ (İHA)

Exit mobile version