Jandarmadan kaçarken kaza yaptılar, yakalandılar – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Jandarmadan kaçarken kaza yaptılar, yakalandılar

Jandarmadan kaçarken kaza yaptılar, yakalandılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Temmuz 2020 Pazar - 12:29Güncelleme: 5 Temmuz 2020 Pazar - 12:29
Jandarmadan kaçarken kaza yaptılar, yakalandılar

Denizli’nin Honaz ilçesinde, bir iş yerini yağmalayan 2 kişi, jandarmadan kaçarken kaza yaptı. Traktöre çarparak taklalar atan araçtaki zanlılar gözaltına alındı.

Olay, ilçenin Kaklık Mahallesi'nde meydana geldi. M.Ç.’ye ait işyeri C.T. ve Ü.A. tarafından yağmalandı. İşyeri sahibi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, şüphelilerin 20 GL 122 plakalı hafif ticari araçla kaçtığını tespit etti.

Jandarmanın  "dur" ihtarına uymayıp kaçan şüphelilerle kovalamaca yaşandı. Bir süre sonra sürücü C.T.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, park halindeki traktöre çarparak taklalar attı.

Jandarma tarafından kaza yapan araçtan çıkarılan  C.T’nin 1,65 promil alkollü tespit edildi. Gözaltına alınan C.T. ve arkadaşı Ü.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca C.T.’ye trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve alkollü araç kullanmak gibi maddelerden ceza işlem uygulandığı da öğrenildi.

DENİZLİ (İHA)