Site icon D20Haber

Çetin: Transferler heyecan yaratacak

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Kulüp tesislerindeki basın toplantısında soruları yanıtlayan Çetin, hedeflerinin ilk 5 olduğunu yinelerken, bunun devamında ise şampiyonluğu hedefleyecek yapılanmaya gideceklerini belirtti.

“AISSATİ 500 BİN EURO İSTEDİ”

İç ve dış transferle ilgili çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü kaydeden Çetin, “İç transferde yolumuza devam edeceğimiz arkadaşlarımızla hiçbir sorunumuz yok. İskelet kadroyu bozmayacağız. Aissati ile görüştük, 200 bin euroya oynarken 500 bin euro istiyor. Bu rakamı veremeyiz. Kendisine makul bir rakam önerdik. Şu ana kadar dönüş olmadı. Kaleci Adam Stackhowiak’ın kalmasını istiyoruz. Teklifimizi yaptık, cevap bekliyoruz” dedi.

“1.8 MİLYON EUROYA OYNAYAN FUTBOLCU 1.1 MİLYONA GELİYOR”

Transfer bütçesiyle ilgili soruya Çetin, “Transfer bütçemiz 10 milyon euro oyarak açıklamıştık. İnce eleyip sık dokuduk. Yaptığımız bu çalışmanın sonucunda 1,5 milyon euro fazla verdi. Transfer edeceğimiz futbolcular bizim ilk 5 hedefimize uygun. Bütçe konusunda sıkıntımız yok. 1 milyon 800 bin liraya oynayan bir futbolcuyu 1 milyon 100 bin liraya kadromuza katmak üzereyiz. İlk 5 hedefi doğrultusunda yapacağımız transferler heyecan yaratacak” yanıtını verdi.

Çetin, Kayserispor’dan Tiego Lopes sorusunu da “İsimler üzerinden konuşmak istemiyoruz. İsim telaffuz edildiğinde rakamlar artıyor. İmza atılmadan isim açıklamama kararı aldık. Sizlerden ve taraftarlarımızdan 3-5 gün daha müsaade istiyoruz” şeklinde yanıtladı.

“İLDİZ’LE SORUN YOK”

Teknik direktör Yücel İldiz ile bir sorun yaşanıp yaşanmadığının sorulması üzerine Çetin, “Hoca ile hiçbir sorunumuz yok. Kızına kadar yazmış insanlar. Kulüp olarak hiçbir sıkıntı yok” açıklamasını yaptı.

“BORÇLAR ÖDENECEK”

Süper Lig’deki ilk sezon hedefinin ilk 5 olduğunu belirten Çetin, “Bunu gerçekleştirdiğimizde de ‘şampiyonluk neden olmasın’ diyeceğiz. Bunu Bursaspor gerçekleştirdi. Biz neden gerçekleştirmeyelim. Ne söz verdiysek gerçekleştireceğiz. Bu kulübün borcu da kalmayacak, ilk 5’e de oynayacağız” ifadelerini kullandı.

“STADIN KAPASİTESİ ARTACAK”

Atatürk Stadı’nın kapasitesini artıracaklarını bildiren Çetin, “Önce 5 bin kişi olarak düşünülmüştü ama bazı nedenlerden dolayı 3 bin kişiye düşürüldü. Hiçbir sıkıntı yaşanmadan yeni sezona yetişmiş olacak” diye konuştu.

 

“BANKALAR KREDİ TEKLİF EDİYOR”

Bir dönem Denizlispor’a kapılarını kapatan bankalar şimdi kredi teklifinde bulunduğunu anlatan Çetin, “Bizimle çalışmayan bankalar artık kredi teklifiyle geliyor. Ancak faiz ödeme lüksümüz yok, borç paraya da ihtiyacımız yok. Bizim ihtiyacımız kulübün kasasına girdikten sonra geri ödemesi olmayacak gelire sahip olmak” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 2 OTOPARK”

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kulübün yanında olmaya devam ettiğini söyleyen Çetin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman olduğu gibi yine yanımızda. İki otoparkı Denizlispor’a verdi. Merkez Spor Salonu’nda store mağazamız vardı, orayı yeniden bize verdi” açıklamasında bulundu.

“YÖNETİME EFELENENLER VAR”

Yönetime bazı kişilerin efelenip meydan okuduğunu ifade eden Çetin, “Bizi eleştirenler var, meydan okuyanlar, efelenenler var, ‘Şu meydanda bekliyoruz’ diyenler var. Şu anda işimiz var ama kimseden de korkumuz yok. Bir gün davetlerine uyarız” diye konuştu.

“14 LOCA YAPILACAK”

Asbaşkan Kaan Şanlıkan ise, gelir getirecek çalışmalarla ilgili “Led ve saha içi reklamlarımız var, ciddi bir gelir bekliyoruz buradan. ‘Süper Lig’e hoş geldin’ bayraklarıyla şehri donatıp gelir elde etmek istiyoruz. Şampiyonluk kupasının mini bir maketini yaptıracağız. İlk etapta bin tane olacak. 10 bine kadar çıkabiliriz. Tanesini en az bin liradan satmayı düşündük. Kombinelerimizden ciddi gelir bekliyoruz. 14 locamız olacak. Bunun 11 tanesi satıldı” bilgisini verdi.

“BORÇ 38 MİLYON TL”

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise, kulübün mali durumuyla ilgili bilgilendirmede bulunarak, “Denizlispor’un mevcut borcunun 38 Milyon 44 bin lira. Mali kriterlerle ilgili çalışmaların çoğunu tamamladık. 38 Kişiye imza attıracağız. Bunun için gereken para 8 milyon 200 bin TL. 20 Temmuza kadar zamanımız var. Transfer tahtasını açamayacağımız şeklindeki söylentiler doğru değil. İmzaları alıp TFF’ye vereceğiz. Mali kriterlerin tamamlanması ile ilgili hiçbir sorunumuz yok” dedi.

Exit mobile version