Site icon D20Haber

Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi futbolda Türkiye şampiyonu

Spor Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği Okul Sporları Futbol Gençler Türkiye Finalleri Kuşadası’nda yapıldı. 27 Şubat – 3 Mart tarihlerinde Kuşadası Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri’nde gerçekleşen şampiyonada Türkiye’nin en iyi 8 takımı mücadele etti.

YENİLGİYLE BAŞLADILAR, ŞAMPİYON BİTİRDİLER

Denizli’yi temsil eden Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi, şampiyonaya 1-0’lık Kocaeli mağlubiyetiyle başladı. Grubunda oynadığı diğer maçlarında aldığı üst üste galibiyetlerle Denizli ekibi adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Kayseri ekibini 1-0 mağlup eden temsilcimiz, adını finale yazdırdı.

İlk maçta yenildiği Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ile finalde eşleşen temsilcimiz, zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede rakibini 2-1 yenerek, hem rövanşı aldı hem Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

ÜLKEMİZİ DÜNYA KUPASI’NDA TEMSİL EDECEKLER

Üst üste 2. kez Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Denizli Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi 6–14 Nisan 2019 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta düzenlenecek Okul Sporları Gençler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Kendilerine destek verenlere teşekkür eden antrenör Ahmet Özeren, daha büyük başarılar için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İBANOĞLU ŞAMPİYONU KUTLADI

Denizli’ye büyük bir gurur yaşatan Denizli Servergazi İMKB Kız Teknik ve Mesleki Lisesi takımını ve antrenörler Ahmet Özeren, Mehmet Ali Pala ve Hüda Çağkan’ı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, elde edilen başarının gurur verici olduğunu, Servergazili kızların çok çalışmanın karşılığını şampiyon olarak aldığını, Sırbistan’da yapılacak Dünya Kupasında da başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Exit mobile version