Site icon D20Haber

Recep Niyaz isyan etti: Saha dışı problemler geç olmadan çözülmeli

Denizlispor, düşme hattındaki rakiplerinden Kayserispor’a kendi evinde 1-0 yenildi. Yeşil-siyahlılar, bu yenilgiyle ligdeki durumunu biraz daha zora sokarken, karşılaşma sonrası Bein Sports’a konuşan Recep Niyaz, “saha dışında problemler” ile futbolcu alacaklarına dikkati çekti.

“PROBLEMLERİMİZ VAR”

Takımda yaşananları net bir şekilde dile getiren Recep Niyaz, “Bazı sorunlarımız var. Bu sorunların herkes tarafından göz ardı edilmesine gerek yok. Çünkü gözle görülen problemimiz var. Futbolcu karakterli şekilde emek verirken, saha dışındaki bazı problemlerin artık çözülmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“ÇOK SİNİRLİYİM, ELİM AYAĞIM TİTRİYOR”

Futbolcuların haklı olduğunun görülmesi gerektiğini söyleyen Recep Niyaz, “Burada ne olup bittiğini çok iyi bilenlerdenim. Saha dışındaki bazı problemlerin çözülmesi gerekiyor. Çözülmezse her şey için çok geç olacak. 11 sene sonra lige çıktıysa bu takım değerini bilsin insanlar. Konuşurken elim ayağım titriyor, çok sinirliyim. Ayıptır. Bu kadar biz emek verirken olmaz… Evet saha içinde hata yapıyoruz. Evet artık insanlar artık futbolcuların haklı olduğunu görmek zorunda” dedi.

“BÖYLE GİDERSE AYRILIKLAR DEVAM EDECEK”

Ismail Aissati’nden sonra da takımdan ayrılacak futbolcuların olabileceği uyarısında bulunan deneyimli futbolcu, “Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız var. Sevdiğimiz arkadaşlarımız var. Bu ayrılıklar böyle giderse devam edecek. Ne olur artık büyüklerimiz takıma sahip çıksınlar. Bu takım süper ligden düşerse sonu alınamayacak felaketler olur. Herkes elini taşın altına koysun. Biz kendi içimizde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Saha dışında sorunların çözülmesi lazım” diye konuştu.

 

Exit mobile version