Site icon D20Haber

Uz: İlk yarı hedefimiz 20’nun üzerinde puan toplamak

Ligin 14. haftasında pazar günü sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Mehmet Uz, kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade etti.

Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu, son haftalarda ortaya çıkan sonuçların bunu gösterdiğini kaydeden Uz, “Keçiörengücü puan cetvelinde en yakın rakiplerimizden biri. Evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak yeni bir çıkış peşinde olacağız. İlk yarı hedefimiz 20 puan barajını aşmak.  Bunun için ilk yarıda oynayacağımız son 7 maçımızın en az 4’ünü kazanmak ve belirlediğimiz puana ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var” dedi.

Teknik direktör Fatih Tekke’nin göreve gelmesiyle yeni bir hava yakaladıklarını belirten Uz, “Teknik heyet ve oyuncularımızın çalışmalarından memnunuz. İnşallah yeni teknik heyetimizle ilk galibiyetimizi alıp, yolumuza daha emin adımlarla ilerleriz. Taraftarlarımızın da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini bekliyoruz. Çünkü Denizlispor taraftarı her zaman takımına ekstra güç veren bir konumda olmuştur” diye konuştu.

Exit mobile version