Site icon D20Haber

Denizlispor, Keçiörengücü’nü 1-0 yendi

Evinde Tuzlaspor’a kaybeden yeşil-siyahlılar, telafi için çıktığı Ankara deplasmanında Keçiörengücü’ne karşı istediğini sahaya yansıtan bir oyun sergiledi. Rakibi ceza sahasından uzak tutan Horozlar, rakibe önemli bir pozisyon da vermedi. Ömer Şişmanoğlu’nun akıl dolu pasında İlhan Depe’nin golüyle de hanesine 3 puanı yazdırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 2: İlhan Depe’nin ortasında, Ömer Şişmanoğlu’nun arka direkte kafayla dokunduğu top auta gitti.

DAKİKA 11: Taşkın’ın korner atışından ceza sahasına havalandırdığı topu Hamza, kafayla kaleye gönderdi. Ancak, meşin yuvarlak üstten autu buldu.

DAKİKA 28: Özer Özdemir’in pasında Ömer Şişmanoğlu zor pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci Metin topu kornere çeldi.

DAKİKA 50: Mehmet’in hatasından yararlanan Ömer Şişmanoğlu, İlhan Depe’yi topla buluşturdu. Bu futbolcuya da golü atmak kaldı: 0-1

DAKİKA 90+3: Ziya Alkurt’un ortasında Manaj kafa ile indirdi. Olawoyin, uygun pozisyonda topu auta attı.

STAT: Aktepe

HAKEMLER: Onur Özütoprak, Hasan Hüseyin Tetik, Mert Bulut

A.KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin, Uzodimma, Mehmet (Manaj ’74), Fatih, Muharrem (Hüsamettin ’56), Ackah (Uğur ’80), Djibrila (Ziya Alkurt ’46), Taşkın, Hamza, Olawoyin, Ali Yavuz (Erkam ’56)

A.DENİZLİSPOR: Abdülkadir Sünger, Lopes, Oğuz Yılmaz, Hakan Çinemre, Schwechlen, Muhammed Gönülaçar, Djedje (Muhammet Özkal ’80), Aissati (Mayi ’72), Özer Özdemir (Mustafa Çeçenoğlu ’75), İlhan Depe, Ömer Şişmanoğlu (Bekir Böke ’80)

GOL: İlhan Depe ’50 (A.Denizlispor)

S.KART: Schwechlen, Özer Özdemir (A.Denizlispor) – Mehmet (A.Keçiörengücü)

Exit mobile version