Site icon D20Haber

Vatan Partisi, 4 ilçede daha başkan adaylarını açıkladı

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla Acıpayam, Baklan, Honaz ve Tavas belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Çobanoğlu, yerel seçime Acıpayam’da Ramazan tekin, Baklan’da Adil Ünal, Honaz’da Ahmet Gündüz ve Tavas’ta Ali Kabalay ile katılacaklarını söyledi.

Daha öncede Denizli Büyükşehir için Mustafa Güleç, Merkezefendi’de Elif Çobanoğlu ve Pamukkale’de Müzeyyen Susar’ın adaylıklarını açıkladıklarını anımsatan Kasapoğlu, ülkenin kriz sürecinden geçtiğini, bazı siyası partilerin adaylarını açıkladığını, bazılarının havlu attığını, Vatan Partisi’nin ise krize çözüm getirecek proje ve adaylarla halkın karşısına çıktığını ifade etti.

Krizden çıkışın Vatan Partisi’nin ortaya koyduğu seçeneklerle mümkün olacağını savunan Kasapoğlu, “Borcun borçla çevrildiği ekonomik anlayışın, uygulamaların sonuna gelindi. Çözüm için üretim ekonomisine geçmemiz lazım. Bunun altından üretim devrimiyle kalkabiliriz. Yeter ki Atatürkçü, milli ve hakçı politikalar uygulayalım” dedi.

Exit mobile version