Melih Gökçek: Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Melih Gökçek: Teoman Sancar’ın istifası onurlu...

Melih Gökçek: Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Şubat 2021 Pazar - 22:02Güncelleme: 28 Şubat 2021 Pazar - 22:10
Melih Gökçek: Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, CHP’den istifa eden milletvekili Teoman Sancar ile ilgili ilginç ve dikkat çeken tweetler attı. Gökçek, paylaşımında “CHP MV Teoman Sancar hakkında ‘Sizi kutluyorum’ diye tweet atmıştım... Tweetimi sildim... Çünkü Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak... CHP bu olayın altından kalkamaz” ifadelerini kullandı.

Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP’den istifası siyasi çevrelerin en çok konuşulan konusu oldu. Nedeni de istifanın gerekçesiyle ilgili çeşitli spekülasyonların yapılması. Bu arada, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek de konuya ilginç tweetler atarak müdahil oldu.

Gökçek, ilk tweetinde “CHP MV Teoman Sancar hakkında ‘Sizi kutluyorum’ diye tweet atmıştım... Tweetimi  sildim... Çünkü Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak... CHP bu olayın altından kalkamaz... Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi”  dedi.

Gökçek daha sonra “Denizli CHP MV Teoman Sancar, Kılıçdaroğlu’nun en yakın adamlarından biri. Kılıçdaroğlu’nun danışmanın kardeşi de Teoman Sancar’ın danışmanı. Kimse Muharrem İnce’nin günahını almasın” şeklinde bir tweet daha attı.