Site icon D20Haber

Doğan’a hemşehrilerinden teşekkür plaketi

Güne erken saatlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle başlayan Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kahvehaneler, pazaryerleri ve işletmelerde geniş kitlelere sesleniyor. Dün Karahasanlı’da sürdürdüğü seçim çalışmalarında pazaryeri ziyareti gerçekleştiren Doğan, vatandaşın dertlerini dinledi, projelerini anlattı. Bir kahvehanede mahalle sakinlerine seslenen Doğan’ın bu ayaküstü konuşmasına dahi ilgi yoğundu.

AYDINLATMA VE PAZARYERİ SIKINTISI

Karahasanlı’da ikamet eden vatandaşlar, mahallenin en büyük probleminin aydınlatma olduğunu dile getirirken, kadınlar ve genç kızlar aydınlatma sorunu nedeniyle hava karardıktan sonra sokağa çıkamamaktan dert yandı. Doğan’a iletilen ikinci önemli sorun ise pazaryerinin açık olması. Üstünün kapatılmasını isteyen vatandaşa pazaryerlerinin üstlerinin kapatılacağı ve güneş enerji sisteminden oluşacak çatıların ilçe ekonomisine katkı sağlayacağına vurgu yapan Doğan, sorunların takibi ve çözümü konusunda mahalle sakinlerine söz verdi.

 

BEKİLLİLİLERDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Doğan, günün finalinde Bekillililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gecesine katıldı. Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik ve Pamukkale Belediye Başkanı Ahmet Divarcı ile birlikte derneğe verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi averildi. Doğan, plaketini CHP Milletvekili Kazım Arslan’ın elinden aldı. Arslan, “Uzun süredir Denizli siyasetinde ipi elinde bulunduran biz Tavaslılar, artık bayrağı Bekillililere veriyoruz. Bakalım onlar nasıl yapacaklar bu siyaseti” esprisiyle salondakilerden alkış aldı.

Exit mobile version