CHP İl Başkanı Akbaba, seçim ofisi açtı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP İl Başkanı Akbaba, seçim ofisi...

CHP İl Başkanı Akbaba, seçim ofisi açtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 20:13Güncelleme: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 20:13
CHP İl Başkanı Akbaba, seçim ofisi açtı

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, kongre sürecinde il binasını kullanmamak üzere düzenlediği seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Doktorlar Caddesi’ndeki seçim ofisinin açılışına il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, eski il başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, 16 Şubat’ta yapılacak 37’nci il kongresine sayılı günler kaldığını, adaylık sürecinde il binasını kullanmanın doğru ve etik olmayacağı inancıyla seçim ofisini faaliyete geçirdiklerini söyledi.

Yoğun katılımlarından dolayı partililere teşekkür eden Akbaba, “Bu açılış ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bizlere hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Kongre sürecimiz genel merkezin talimatıyla sevgi, saygı, hoşgörü ve Cumhuriyet Halk Partisine yakışan bir şekilde sol duyuyla devam etmektedir. Bunun altında yatan sebep; nasıl ki ‘martın sonunu bahar yapacağız’ dedik, nasıl ki ‘her şey çok daha güzel olacak’ dedik, şimdi de kongreler sürecinin bir iktidar yürüyüşü olduğunun bilinciyle koşar adım kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

CHP Ailesi olarak kenetlenmiş, el ele ve kol kola iktidar mücadelesi verdiklerini kaydeden Akbaba, “Bir taraftan ‘hak, hukuk, adalet’ diyoruz, bir taraftan eğitim ve sağlıktaki sorunlarla mücadele ediyoruz, bir taraftan da AKP’nin siyasi tercihi olan ekonomik buhranla mücadelemizi sürdürüyoruz. Toplumsal barışın bizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bunun için içeride ve dışarıda istikrarlı bir Türkiye mücadelemize devam ediyoruz. Bugün oluşturduğumuz bu güzel tablo Denizli’den tüm Türkiye’ye güzel bir mesaj verecektir. Bu mesaj ‘millet için geliyoruz, hep birlikte başaracağız’ mesajıdır. Cumhuriyet Halk Partililerin olduğu yerde umut vardır” dedi.

Akbaba, iki gün sonra saat 11.00’de il başkanlığına düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığına adaylığını açıklayacağını sözlerine ekledi.