Bir suç duyurusu da CHP örgütlerinden – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Bir suç duyurusu da CHP örgütlerinden

Bir suç duyurusu da CHP örgütlerinden

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2020 Pazartesi - 15:09Güncelleme: 6 Nisan 2020 Pazartesi - 15:09
Bir suç duyurusu da CHP örgütlerinden

Pamukkale Rektörü Hüseyin Bağ’ın danışmanı Hüseyin Aslan hakkında, CHP’ye yönelik çirkin paylaşımından dolayı bir suç duyurusu da il, ilçe, gençlik ve kadın kollarından geldi.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmihan Yıkar, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, bugün Adliye Sarayı’na giderek, Hüseyin Aslan hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusuyla ilgili verilen şikayet dilekçesinde “Yapılan paylaşımın eleştirel sınırları aştığı, düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyecek türden nefret hakaret dili ihtiva ettiği sarihtir. Hüseyin Aslan hakkında tahkikat yapılmak suretiyle cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini talep ederiz” denildi.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, konuyla ilgili “Pamukkale Üniversitesi Rektörü’nün danışmanı olarak görev yaparken ülkenin kurucu iradesi, kurucusu ve 100 yıllık geçmişi olan Cumhuriyet Halk Partisine hakaret etme hadsizliğini gösteren Hüseyin Aslan isimli şahıs hakkında örgüt temsilcileri olarak suç durusunda bulunduk. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da kurucu irademize ve değerlerimize eleştiri sınırları dışında hakaret içeren ifadelerde kim bulunursa yargı önünde hesaplaşmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.