Site icon D20Haber

Filiz: Milletimiz demokrasi dersi verdi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz,seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında u seçimin kazananının ülkey gelecek hedeflerine ulaştırmak için büyük bir irade sergileyen Türk milleti olduğunu söyledi. Filiz, şöyle devam etti”:

“Necip Türk milleti, Türkiye’ye musallat olan küresel şer odakları ve onların içimizdeki iş birlikçilerine karşı, istikrardan, huzurdan, güvenden ve barıştan yana tavır koyarak yine güzel bir vatanseverlik ve aynı zamanda demokrasi dersi vermiştir. Vatandaşlarımız bu seçimi devletin bekasıyla ilgili olarak görerek, son derece sağduyulu bir karar vermiştir. Tüm şer odaklarına rağmen rekor bir katılımla ümmetin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurun zaferi ile başkan seçilmiştir. Bu başarı halkla bağ kurabilen, bütünleşebilen, yıllardır bu ülkeye hizmet etmiş bir siyasi liderin aldığı başarıdır.

Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa zamanıdır. Türk halkı büyük sağduyusu ile bir kez daha fırtınalı ve belirsiz yollar yerine, istikrarlı ve güvenli rotayı tercih etmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde müreffeh bir Türkiye için var gücümüzle çalışmalıyız. Kurulduğu günden beri Milli İradenin güçlü şekilde ülke genelinde tesis edilmesi için çaba harcayan AK Parti’nin bu haklı davasını bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz.
İnanıyorum ki bu seçim sonuçlarıyla yalın, sonuç odaklı ve sıkı koordinasyon ile hareket edilerek ekonomik, sosyal ve siyasal atılım dönemi yaşayacağımız şahlanış döneminin kapılarını aralıyoruz.”

Alınan sonuçtan dolayı Denizlililere teşekkür eden Filiz, “Denizli’mizde 4 vekil çıkardık. Ancak vekillerimiz AK Parti kimliğine haiz olsalar da Denizli’mizin vekilidirler. Denizli’ye hizmet birinci önceliğimizdir. Bugün dünden daha mütevazi olarak elimizden gelen tüm gayretle nerede ve hangi konumda olursak olalım Denizli’mize hizmet edeceğimize söz veriyoruz ifadelerini kullandı.

Exit mobile version