Site icon D20Haber

AK Parti’de Güngör dönemi başladı

AK Parti’de il kongrelerinin pandemi nedeniyle ertelenmesinin ardından, Denizli İl Başkanlığı görevinde kongresiz değişim gerçekleşti. 19 Aralık’ta Erdoğan tarafından AK Parti Denizli İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Yücel Güngör, görevine başladı.

AK Parti İl Binası’nda düzenlenen devir teslim törenine Denizli Koordinatörü Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve partililer katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Necip Filiz’in görevi bırakmasının bir veda olmadığını söyleyerek, “Mehmet Yüksektepe’den Necip Filiz dönemine kadar, bütün il başkanlarımızın bu partide en güzel yerlere geldiğini gördüm. Necip başkanımızın burada bir veda ettiğini asla düşünmüyorum. Başkanlarımız mutlaka seçimlerde yine bizimle beraber, omuz omuza, kol kola yardımcı olacaklarını, yanımızda olacaklarını biliyorum” dedi.

Devir teslim töreninin ardından AK Parti İl Başkanlığı tvitter hesabından “AK Parti İl Başkanlığımızda devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sayın Necip Filiz’e teşekkür ediyor, görevi devralan İl başkanımız Sayın Yücel Güngör’e başarılar diliyoruz” açıklaması yapıldı.

Görevi devreden Necip Filiz de yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Denizli İl Başkanlığına atanan, bugün coşku ile görevi devir ettiğim gençlik kollarından ilçe başkanlığına birçok görev yapmış Yücel Güngör kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version