Site icon D20Haber

Ayşe Sicimoğlu ile Loca Ristorante’den özel bir program

Ünlü şeflerin yönetiminde farklı mutfağı ve sunduğu menüler ile kısa sürede sektöründe Denizli’nin en önemli markası konumuna gelen Loca Ristorante, bu kez farklı bir ses ve programla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ünlü program yapımcısı Ayhan Sicimoğlu’nun kızı Ayşe Sicimoğlu, 10 Aralık Cumartesi günü Loca Ristorante’de sahne alacak. Konuklara zengin ve özel menü eşliğinde sunulacak program saat 19.30’da başlayacak.

AYŞE SİCİMOĞLU KİMDİR?

Yurt dışında müzik eğitimi alan Ayşe Sicimoğlu, babası Ayhan Sicimoğlu’nun Friends&Family albümünde ‘İstanbul Pas Constantinople’ isimli şarkıyı seslendirdi. Babasının bir başka albümü En Estambul’da konuk sanatçı olarak yer aldı.

Yaptığı müziği anlatırken, “Kişisel deneyimimi ve tecrübelerimi, yaşadıklarımı, okuduğum kitapları, izlediğim filmleri beğendim şarkıları müzikle ifade etmek istedim: ortaya New Music çıktı. Klasik müzik, 80’ler ve 90’ların pop ve rock sounduyla birleşiyor; arada jazz parçaları ve Türkçe rock coverları da var. Rock parçaları alıp romantikleştiriyorum” ifadelerini kullanıyor.

Exit mobile version