11 ülkeden şiirler söylendi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. 11 ülkeden şiirler söylendi

11 ülkeden şiirler söylendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2017 Perşembe - 14:45Güncelleme: 30 Mart 2017 Perşembe - 14:45
11 ülkeden şiirler söylendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri ve PAÜ Şiir topluklarınca, Dünya Şiir Günü dolayısıyla Uluslararası Şiir Dinletisi düzenledi. 11 farklı ülkeden gelen şiir dostları Denizli’de buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Şiir Topluluğu, Dünya Şiir Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Şiir Dinletisi’ne PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Melahat Fenkci, PAÜ Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kompas, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, şairler ve şiir severler katıldı.

Arnavutluk, Madagaskar, Kazakistan, Zambiya, Benin, Nijer, Afganistan, Kamerun, Azerbaycan, Moğolistan ve Türkiye’den şairlerin katıldığı programda, PAÜ Şiir Topluluğu ve Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu üyeleri tarafından da şiirler okundu.

Şarkıların da renk kattığı gecede izleyenler unutulmaz bir şiir şöleni yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Su Bakan Kabukçu, Dünya Şiir Günü’nde düzenlenen etkinliğe katılan davetlilere teşekkür etti.