Baba ile oğlu aynı gün coronavirüsten öldü – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. KORONAVİRÜS
  6. /
  7. Baba ile oğlu aynı gün coronavirüsten...

Baba ile oğlu aynı gün coronavirüsten öldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2020 Çarşamba - 12:06Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba - 16:44
Baba ile oğlu aynı gün coronavirüsten öldü

Denizli’de coronavirüs ölümleri artarak devam ederken, son günlerde aynı aileden birden fazla vefatın görülmesi dikkat çekiyor. Bu haberlerden birisi de Çardak’ın Söğüt Mahallesi’nden geldi. Baba ile oğlu aynı gün salgından dolayı hayatını kaybetti.

Eylül ayından itibaren artan, ekim ve kasım aylarında salgının yayılmasına paralel olarak ölümlerde de artış görülen Denizli’de yürekleri dağlayan haberler de son günlerde peş peşe gelmeye başladı. Kimi yerde karı-koca, kimi yerde enişte-kayınbirader vefat derken, Söğüt Mahallesi’nden gelen haber ise herkesin içini sızlattı.

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, baba Mehmet Çakır ile oğlu Hasan Çakır aynı gün birbirinden habersiz yaşamını yitirdi. İzmir TCDD Araç Bakım Servis Müdür Yardımcısı 57 yaşındaki Hasan Ali Çakır ile Denizli'de yaşayan babası 87 yaşındaki Mehmet Çakır, aynı gün coronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybetti.

YARIM SAAT SONRA SELA

Yaklaşık bir haftadır Ege Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Hasan Ali Çakır'ın ölümünden birkaç saat sonra evinde tedavi gören babası Mehmet Çakır'ın da vefat haberi geldi. Söğüt Mahallesi’nin eski Muhtarı Altan Yıldız'ın baba-oğulun vefatı hakkında söyledikleri yürek burktu. Mehmet Çakır'ın 10 gündür tedavi altında olduğunu söyleyen Yıldız, "Sela gelince biz Mehmet amcanın selası geldi zannettik ama oğlu ölmüş. Oğlunun selasından yarım saat sonra da bu defa babası Mehmet amcamızın selası geldi" dedi.

Baba-oğul Denizli'deki Çakmak mezarlığında toprağa verildi.