Tuzlama yapıldı, Denizli-Antalya karayolu geçit verdi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Tuzlama yapıldı, Denizli-Antalya karayolu geçit verdi

Tuzlama yapıldı, Denizli-Antalya karayolu geçit verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ocak 2018 Cuma - 12:07Güncelleme: 19 Ocak 2018 Cuma - 12:07
Tuzlama yapıldı, Denizli-Antalya karayolu geçit verdi

Denizli-Antalya karayolunda, akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte buzlanmanın meydana geldiği Kazıkbeli Geçidi'nde, yolda kalan araçların çekilmesi ve tuzlama çalışmasının yapılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Dün saat 18.00 sıralarında başlayan kar yağışı Denizli-Antalya karayolunda trafiği olumsuz etkiledi. Tuzlanma yapılmayan yolun Kazıkbeli Geçidi bölümünde tipi ve buzlanma nedeniyle çok sayıda ağır tonajlı araç ve otomobil yolda kaldı. Kayan araçlar maddi hasarlı kazalara neden oldu.

Karayolu Bölge Müdürlüğü ekipleri, kar küreme çalışması yaptı. Ağır tonajlı araçların yolda kalması, zincirsiz çıkan otomobillerin kayması nedeniyle trafik, zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, yolda kalan araçları çekiciler yardımıyla kurtardı.

Denizli’nin Antalya bağlantısını sağlayan yolda, Karayolları ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, buzların çözülmesi için tuzlama yaptı.Yavaş yavaş trafiği normale döndüğü karayolunda, geceden bekletilen araçların geçişine de izin verildi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)