Denizli’den Hataylı öğrencilere enstrüman desteği – D20Haber
17.03.2025, Pazartesi
8 °C / 20 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Denizli’den Hataylı öğrencilere enstrüman desteği

Denizli’den Hataylı öğrencilere enstrüman desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2025 Perşembe - 13:30Güncelleme: 6 Şubat 2025 Perşembe - 13:30
Denizli’den Hataylı öğrencilere enstrüman desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın Defne ilçesindeki bir ortaokula enstrüman bağışı yaparak öğrencileri sevindirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde, Hatay’ın Defne ilçesinde eğitim-öğretim veren Toygarlı Gazipaşa Ortaokulu Müzik Sınıfına enstrüman desteğinde bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Tarakçıoğlu, İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, şube müdürleri ve personelden oluşan heyet, depremin ikinci yılında Defne Toygarlı Gazipaşa Ortaokulu’nu ziyaret ederek, dayanışma örneğini sergiledi.

Okulun müzik sınıfının enstrüman ihtiyacı olduğunu öğrenen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla müzik aletlerini temin ederek, okulda eğitim gören çocuklara hediye etti.

Haberin DevamıReklam




Okul müdürü Ersen Keser, depremin ilk anından itibaren kendilerini yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Bizleri yalnız bırakmadınız, çocuklarımız için çok önemli bir ihtiyacı karşıladınız. Sizlerin nezdinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum, kendisine minnet borçluyuz” ifadelerini kullandı.