Site icon D20Haber

Büyükşehir’den 15 Mayıs Mahallesi’ne 700 araçlık otopark

Artan araç sayısı ile birlikte otopark ihtiyacını karşılamak adına yapımına başladığı projelerden olan 15 Mayıs Katlı Otoparkı’nın inşaatı tamamlandı. Bölgenin otopark ihtiyacına yanıt verecek tesisin peyzaj çalışmaları devam ederken, 23.587 metrekare toplam kapalı alanda yapılan katlı otopark 700 araca hizmet verecek. Ayrıca Kınıklı Mahallesi’nde 245 araç kapasiteli Çamlık Katlı Otoparkı’nın da tamamlama aşamasına geldiği belirtildi.

“DENİZLİMİZİN HİZMETİNDE KOŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Yapımı tamamlanan 15 Mayıs Katlı Otoparkı’nın kısa süre sonra hizmete gireceğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatmak için birçok proje gerçekleştirdiklerini belitti. Denizli’nin ulaşımdaki sorunlarını çözmek için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Zolan, “Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı ve yaya üst geçitlerimiz ile yeni çevre yollarımızı birer birer hizmete aldık, almaya da devam ediyoruz. Hedefimiz ulaşımda sorunsuz bir şehir. Denizlimizin hizmetinde koşmaya devam ediyoruz” dedi.

GELECEĞE KALICI ESERLER BIRAKMAK İÇİN

Kendilerine destek veren tüm Denizlililere teşekkür eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halkımızın daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz. Kalıcı eserler bırakmak için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz kendi ikbalimizi değil bu güzel şehrimizin, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu güzel eserler şehrimize uzun yıllar hizmet verecek. Denizlimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”

Exit mobile version