Anadolu’nun Uğur’lu ezgileri konseri 7 Aralık’ta – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Anadolu’nun Uğur’lu ezgileri konseri 7 Aralık’ta

Anadolu’nun Uğur’lu ezgileri konseri 7 Aralık’ta

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2019 Çarşamba - 10:32Güncelleme: 4 Aralık 2019 Çarşamba - 11:28
Anadolu’nun Uğur’lu ezgileri konseri 7 Aralık’ta

Denizli’nin köklü eğitim kurumu Özel Uğur Okulları, sosyal ve kültürel etkinliklere de destek vermeyi sürdürüyor. Bunlardan birisi de 7 Aralık’taki “Anadolu’nun Uğur’lu Ezgileri” konseri olacak.

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki “Anadolu’nun Uğur’lu Ezgileri” konserinde, Denizlili Türk Halk Müziği sanatçısı Ozan Ozanca ve Aslı Gezkin sahne alacak. 7 Aralık’taki konserin başlama saati saat 20.00 olarak açıklandı.

Ozan Ozanca, konserle ilgili ''Anadolu motifinin en seçkin türkülerini Denizlili müzik severlerle buluşturmak ve mikrofon karşısında geçen yirmi beşinci yılımı bu konserle taçlandırmak istedim. Bu konserde Denizli'nin birbirinden değerli müzisyenlerinden oluşan bir orkestra bize eşlik edecek. Şehrimizde birçok konser düzenleniyor, ancak halk müziğine verilen yer ve süre kısıtlı oluyor. Bu konserin oluşumunda desteğini bizden esirgemeyen Uğur Okulları'na çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de bu konserde yanımda olan Aslı Gezkin’e. Tüm halkımızı Anadolu'nun Uğurlu Ezgilerini dinlemek üzere konserimize bekliyoruz” açıklamasını yaptı.