Site icon D20Haber

DTO, yabancı dil kursları düzenleyecek

DTO’nun üyelerine yönelik eğitim faaliyetleri devam ediyor. DTO’da bu kez üyeler için iş İngilizcesi ve Almancası kursları düzenlenecek. Hafta içinde 2 gün verilecek kursların 2 ayda tamamlanması planlandı.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ABİGEM Denizli bünyesinde başlatılacak eğitimlerle ilgili öğretmenlerle bir araya geldi. Erdoğan, yakında başlayacak kurslarla ilgili “Bu yeni eğitim programımız, İngilizce veya Almanca dillerinde iş hayatında yazma ve konuşmada karşılaşılan zorlukların üstesinden gelebilmek içindir. Eğitimlerle üyelerimiz, iş yaşamında aktif olacaklar ve tüm dünya ile iş yapabilirhale geleceklerdir. Kişisel gelişime katkı sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizin, ilimiz ekonomisinin gelişimini de olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. Üyelerimiz bu fırsatı kaçırmamalı” açıklamasını yaptı.

KURS ÜCRETİ 500 TL

Yabancı dil eğitimlerinin “başlangıç” ve “orta düzey” olarak planlandığını bildiren Erdoğan,“Eğitimimizi, hafta içi 2 gün ve günde 2 ders saati olarak planladık. Ders saatleri 17.00 ile 18.30 arasıdır. İki ay sürecek kursumuz, toplamda 32 ders saatidir. Eğitimin verimliliği için ders gruplarımız maksimum 15’er kişilik olacak. Kişi başı 2 bin TL olan bu eğitime üyelerimiz sadece 500 TL ödeyecek.Eğitime katılmak isteyen üyelerimizile çalışanları, internet sitemiz www.dto.org.tr üzerinden 15 Nisan Cuma günü saat 19.00’a kadar kaydolarak online yazılı sınavı tamamlamalı. Akabinde de sözlü mülakat için yönlendirilecek eğitmenle seviye ölçüm mülakatına katılmalıdır. Mülakat sonrası, başvuranlar dil seviyesine uygun gruplara ayrılacak ve kendileri için uygun görülen eğitime davet edilecektir” dedi.

KAYIT İÇİN İNTERNET ORTAMINDAKİ FORM DOLDURULACAK

Eğitimlere katılmak isteyenler, aşağıdaki linke tıklayarak ulaşacakları İş İngilizcesi Eğitim Programı Ön Başvuru Formu’nu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilecek.
Forma ulaşmak için tıklayınız

 

Exit mobile version