Site icon D20Haber

OSB Futbol Yükselme Grubu’nda şampiyon Atlas Boya

Zorlu geçen grup maçlarında Atateks Tekstil, Meyteks Tekstili 6-3 yenerek ilk finalis oldu. İkinci finalisti Atlas Boya-Bereket Enerji maçı belirledi. Atlas Boya, rakibini 6-4 yenerek adını finale yazdırdı.

Final karşılaşmasında Atlas Boya, rakibi Atateks Tekstil 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek, yükselme grubunun şampiyonu oldu.

Üçüncülük maçında ise Bereket Enerji ile Meyteks karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 4-3’lük skorla gülen taraf Bereket Eenerji oldu.

Karşılaşmalar sonunda Atlas Boya, Atateks Tekstil ve Bereket Enerji, gelecek sezon OSB Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

BİR SEZON ARADAN SONRA SÜPER LİGE DÖNDÜLER

Geçtiğimiz sezonda iş yoğunluğu nedeniyle OSB Süper Ligi’nden çekilme kararı alan Atlas Boya, şampiyon olarak bir sezon aradan sonra geri dönüş yaptı. Takım yöneticisi ve kaptanı Mehmet Taşbaş, “Uzun yıllar Süper Ligde mücadele eden takımımız geçen yıl yaşanılan aksilikler nedeniyle çekilmek zorunda kaldık. Bu sene katıldığımız Yükselme Grubunda şampiyon olarak gelecek sezon Süper Ligde mücadele etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu şampiyonluk için desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Selim Yaymanoğlu ve canla başla mücadele eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

9Temmuz 2018’de başlayan OSB Futbol Yükselme Grubu’nda grup ve playoff maçlarının ardından şampiyonu olan Atlas Boya A.Ş., kupasını Atateks Tekstil Genel Müdürü Musa Eskili’nin elinden aldı.

İkinci olan Atateks Tekstil’e ödülünü Atlas Boya Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaymanoğlu verdi.

Üçüncülüğü elde eden Bereket Enerji A.Ş.’nin ödülünü Denizli OSB İdari ve Yazı İşleri Müdürü Tayfun Ayaz takdim etti.

DİĞER ÖDÜLLER

Meyteks Tekstil’en Mehmet Gencer fileleri 16 kez havalandırarak, gol kralı oldu. Gencer’e kupasını OSB İlkyardım Eğitim Merkezi Müdürü Ersin Aycan verdi.

Turnuvaya katılan 17 takım arasında en centilmen Görenler Etiket A.Ş. oldu. Takımın ödül ve madalyalarını Denizli OSB Sosyal Tesisler Sorumlusu Süreyya Korkut takdim etti.

Final karşılaşmalarını yöneten hakemler Özgür Karabacak, Meftun Özkaynak ve Yunus Emre Umman’a plaketlerini Denizli OSB İdari ve Yazı İşleri Müdürü Tayfun Ayaz verdi.

Exit mobile version