PAÜ Yönetiminden öğrencilere video klip – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ Yönetiminden öğrencilere video klip

PAÜ Yönetiminden öğrencilere video klip

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mayıs 2020 Pazartesi - 10:39Güncelleme: 18 Mayıs 2020 Pazartesi - 10:39
PAÜ Yönetiminden öğrencilere video klip

Coronavirüs tedbirleri kapsamında YÖK’ün aldığı kararla 26 Mart’ta üniversitelerde yüzyüze eğitime ara verilip uzaktan eğitime geçilmişti. Pamukkale Üniversitesi Yönetimi de öğrenciler için bir video klip hazırlayarak, en kısa sürede tekrar yerleşkede bir arada olabilmeyi diledi.

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, YÖK kararıyla tüm üniversitelerde yüzyüze eğitime ara verilip, dersler uzaktan bağlantı ile yapılmaya başlandı. PAÜ’de yaklaşık iki aydır hocaların öğrencileri ile birlikte derslerini işlediği dersliklerde, uzmanlar ile deneyimlerin öğrencilerle paylaşıldığı konferans salonlarında, kafeteryalarda, fakülte önlerindeki sosyal alanlar ve hemen hemen günün her saati ziyaretçisi eksik olmayan Gölbahçe şimdilerde sessizlik hakim.

PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de sessizliğin hakim olduğu alanları gösteren yaklaşık 2 dakikalık  bir video klip hazırladı. Çekimleri ve kurgusu 24 saatte tamamlanan klibe, Melih Kibar’ın bestelediği Hababam Sınıfı filminin unutulmaz müziği eşlik etti.

PAÜ, Öğrencilerini Çok Özledi isimli video klip, üniversitenin Twitter, Instagram ve Facebook resmi hesapları ve Youtube kanalında paylaşılmasının ardından yoğun ilgi gördü. PAÜ’nün resmi Twitter hesabı üzerinden klip28 binden fazla görüntüleme sayısına ulaşırken Instagram hesabı üzerinden de 8 binin üzerinde bir erişim sayısı yakaladı. Ayrıca klip, bin 200’ün üzerinde paylaşım sayısına ulaştı.