PAÜ 37 profesör, doçent, Dr öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ 37 profesör, doçent, Dr öğretim...

PAÜ 37 profesör, doçent, Dr öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alacak

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 8 Temmuz 2020 Çarşamba - 10:57Güncelleme: 8 Temmuz 2020 Çarşamba - 21:28
PAÜ 37 profesör, doçent, Dr öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alacak

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), çeşitli fakülte ve meslek yüksekokullarına 37 profesör, doçent, Dr öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alacak.

PAÜ’de açılan yeni kadrolar için başvurular dün başladı ve 21 Temmuz’da sona erecek. Profesör ve doçent kadroları için başvurular PAÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyeliği kadroları için başvurular ilgili fakülte dekanlığına, öğretim görevlisi başvuruları ilgili meslek yüksekokullarına yapılacak.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI SINAVLA OLACAK

Meslek yüksekokullarına alınacak öğretim görevlileri için sınav yapılacak. Başvuruların 21 Temmuz’da sona ermesinin ardından ön değerlendirme yapılıp, sonuçları 5 Ağustos’ta açıklanacak. Sınav ise 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek ve nihai değerlendirme 13 Ağustos’ta tamamlanacak.

PROFESÖR KADROLARI

PAÜ’ye bağlı çeşitli fakültelere 6 profesör alınacak. Profesör kadrosu açılan fakülteler şunlar: Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 1 ,Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 1, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 1, Tıp Fakültesi Dahili Tıp bilimleri Bölümü 1

DOÇENT KADROLARI 

PAÜ’ye bağlı 5 fakülte ile 1 meslek yükseokuluna 13 doçent alımı için açılan kadrolar da şöyle: Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 1, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 1, Fen Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü 1, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 1, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 1, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü 1, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü 2, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü 2, Buldan Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü 1.

DR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI 

PAÜ’ye bağlı 4 fakülteye 10 Dr öğretim üyesi alınacak. Kadrolar şöyle: Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 1, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 1, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü 1, Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku bölümü 1, Teknoloji Fakültesi Mekatronik Bölümü 1, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü 2, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü 3.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROLARI
Rektörlük araştırma merkezleri ile 2 meslek yüksekokuluna 8 öğretim görevlise alınacak. Kadroların açıldığı yerler şöyle: Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu 2, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4, Rektörlük Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi 1, Rektörlük Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi 1.