Site icon D20Haber

Milli Dayanışma Kampanyası’na Zolan çifti ve Örki’den bağış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Milli Dayanışma Kampanyası başlattı. Erdoğan’ın 7 aylık maaşını bağışladığını bu kampanyaya Denizli’den de katılım gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 6 aylık maaşını, eşi Berrin Zolan da 6 aylık emekli maaşını bağışladı. Zolan, bağışla ilgili “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 6 aylık maaşımı ve eşim Berrin Hanım da 6 aylık emekli maaşı ile katılıyoruz. El ele gönül gönüle vererek birlikte başaracağız inşallah” açıklamasını yaptı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de kampanyaya katıldığını “Cumhurbaşkanımızın öncülük ederek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’nı gönülden destekliyor ve 6 aylık maaşımı bağışlıyorum. Haydi! Hep birlikte bu kampanyaya omuz verelim ve bu süreci dayanışma ile atlatalım” paylaşımıyla duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, “Cumhurbaşkanımızın başlattığı ihtiyaç sahiplerine destek çalışması Milli Dayanışma Kampanyası’na biz de şirketimizden 100.000 TL ile katılıyoruz” paylaşımını yaptı.

Exit mobile version