Site icon D20Haber

İl içinde seyahate yasak gelecek mi?

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerisinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Denizli’nin de yer aldığı 30 büyükşehire giriş çıkışların durdurulması ve sokağa çıkma yasağının kapsamını genişleten yeni önlemleri açıkladı.

KONTROL NOKTALARI OLUŞTURULDU

Bu açıklama sonrasında il içinde de seyahate yasaklama getirilip getirmeyeceği sorulmaya başlandı. Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, yanıtı merakla beklenen konuyu Vali Hasan Karahan ile görüştü. Vali Karahan, bu gece yarısından itibaren araçla Denizli’ye girişlerin ve Denizli’den çıkışların durdurulduğunu, Denizli’yi diğer şehirlere bağlayan yollarda kontrollere başlanacağını belirtti.

İL İÇİNDE SEYAHATE KISITLAMA VAR MI?

Vali Karahan, il içinde seyahate kısıtlama getirilip getirilmeyeceğiyle ilgili soruya “Birçok ilçelerimizden olan minibüs seferleri kendilerinin aldığı kararla azaldı. Memurların geliş-gidişleri de azaldı. Dolayısıyla şu anda böyle bir karara ihtiyaç duyulmuyor. Ama yarın ne olur bilemeyiz. Veriler güncelleniyor. Bunların sonucunda gerek duyulursa bir karar alınabilir” dedi.

Exit mobile version