Site icon D20Haber

Denizli’de 19 ilçede hizmet veren ASM’lere koruyucu set

Denizli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüsle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarını yalnız bırakmıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik başlattığı koruyucu hijyen ve sağlık seti dağıtımı tamamlandı. Koruyucu hijyen ve sağlık setinden 200’ü merkez olmak üzere, 331 Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan aile hekimleri ile sağlık çalışanları yararlandı. Koruyucu setin içerisinde 1 kutu maske, 2 kutu eldiven, dezenfektan ve kağıt havlu yer aldı.

Sağlık çalışanları uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi daha önce kentteki tüm sağlık çalışanlarına, eczacı ve eczanede çalışanlara belediye otobüsü ile ücretsiz ulaşım kolaylığı sunmuştu.

“BU ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELECEĞİZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, toplum sağlığı için büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bu kapsamda Aile Sağlığı Merkezlerindeki sağlık çalışanlarına yönelik koruyucu sağlık ve hijyen seti desteğinde bulunduklarını kaydeden Zolan, “Sadece kent merkezimizde değil, toplam 19 ilçemizde faaliyet gösteren 331 Aile Sağlığı Merkezimizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza koruyucu set dağıtımımızı tamamladık. Virüse karşı devletin tüm kurumlarıyla beraber çalışmayı sürdürüyoruz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

 

Exit mobile version