Site icon D20Haber

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Tom, Dick, Harry” adlı oyunla “perde” dedi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda sahnelenen oyunun ilk gösterimini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, davetliler ve tiyatroseverler izledi.

Yeni normalleşme süreci ile birlikte sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralı uygulanan salonda tüm katılımcıların termal tabletlerle ateşleri ölçüldü, el dezenfektan cihazı ile hijyen kurallarına uymaları sağlandı. Oyunun sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan, tiyatronun öneminden ve toplumlar için vazgeçilmez bir değer olduğunu vurguladı

“BU SEZON ÇOK GÜZEL SÜRPRİZLER VE OYUNLAR VAR”

Tiyatro ve sanatın güzelliklerinin artarak sürmesini dileyen Zolan, “Tiyatro hep yaşasın. Bu güzel salonlarımızda başarılı sanatçılarımız, siz değerli sanatseverlere birçok güzel oyun sergileniyor. 2020-2021 sezonunun açılışını bugün yaptık. Şartlar ne kadar zor olursa olsun, sanatsız kalmamak gerekiyor. Sanatsız bir toplum yaşayamaz. Bu noktada fedakarlık gösteren sanat yönetmenlerimize, tüm oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sezon çok güzel sürprizler ve oyunlarımız var. Sizleri her zaman bekliyoruz. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yarınımız bugünden daha güzel olsun, sağlıklı ve sanatlı olsun” diye konuştu.

Ray Cooney ve Michael Cooney’in yazdığı, Önder Tahmaz’ın yönettiği Tom, Dick, Harry adlı durum komedisinin sahnelendiği oyunda, çocuk evlat edinmek için yasal onay almaya çalışan bir çiftin başına gelen talihsiz olaylar anlatılıyor.

 

Exit mobile version