Site icon D20Haber

Çallı çocuklar şenliğe koştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği, Babadağ, Sarayköy, Buldan ve Beyağaç’ın ardından Çal’da düzenlendi. Çal İlçe Stadı’nda gerçekleşen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler katıldı.

Animatörler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlarda birbirleriyle yarıştı, oyun alanlarında arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Çocukların bu keyfine ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da onlarla bir süre sohbet ederek, birlikte halat çekme mücadelesine katıldı.

“ÇOCUKLAR ENERJİ VERİYOR”

Başkan Zolan, çocukların kapalı ortamlarda sanal arkadaşlıklar kurması yerine güzel bir bahar gününde gerçek arkadaşlarıyla bir arada olduğunu, bu nedenle böyle bir etkinliğe imza attıklarını söyledi. Zolan, “Bu yıl çocuk şenliğimizin 6’ncısını gerçekleştiriyoruz ve büyükşehir kapsamında da şenliğimizi ilk olarak ilçelerimizde düzenliyoruz. Çocuklarımız çok neşeli, cıvıl cıvıl bu mutluluklarıyla bizlere de enerji veriyorlar. İyi ki buraya gelmişiz. İnşallah bu etkinlikleri daha da geliştirerek çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Onlar bizim hazinemiz geleceğe giden güzelliklerimiz olacak” dedi.

KİTAP FUARI’NA DAVET

Anne-babalara seslenen Başkan Zolan, Çallıları Kitap Fuarı’na davet etti. Zolan, “Anne babalar mutlaka çocuklarını fuarımıza getirsinler. Çocuklarımız burada kitabın kokusunu alsınlar, yazarlarımızla tanışsınlar” diye konuştu.

Exit mobile version