Site icon D20Haber

Pamukkale Belediyesi’nden fotoğraflarla 15 Temmuz Sergisi

Pamukkale Belediyesi’nce, 15 Temmuz 2016’daki hain kalkışmada, canlarını hiçe sayarak tankların önüne yatan halkın fotoğrafları ile Denizli’deki demokrasi nöbetlerinden karelerin yer aldığı bir serginin açılışı gerçekleştirildi. Özel olarak hazırlanan 15 Temmuz karavanında da konuyla ilgili videolar gösterildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sergide Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu da konuk etti. İkili sergideki fotoğrafları inceleyerek, halkın 15 Temmuz’da gösterdiği kahramanlıkları yad etti.

FETÖ terör örgütünün ülkeyi bölmek için kalkıştığı darbe girişimine milletin meydanlara inerek, tankların önüne yatarak canı pahasına izin vermediğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bundan 2 yıl önce hainler Türkiye Cumhuriyeti’ni işgal edip ele geçirmek amacıyla kalkışmada bulundu. Ancak yüce Türk milleti ülkesine ve demokrasiye canını siper edip sahip çıkarak darbecilere geçit vermedi. O karanlık gece için hesap yapanlara tankların önüne yatan, kahramanca ülkesine savunan Türk milleti en güzel cevabı verdi. Allah bu ülkeye bir daha böyle karanlık bir gece yaşatmasın” dedi.

Exit mobile version