Pamukkale Belediyesi personeli kan bağışında bulundu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

Pamukkale Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mayıs 2022 Çarşamba - 15:38Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma - 22:28
Pamukkale Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

Pamukkale Belediyesi personeli, Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu. Belediye Başkanı Avni Örki, bu konudaki desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Türk Kızılayı’nın “Sensiz Olmaz” sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına Pamukkale Belediyesi çalışanları kan bağışında bulunarak destek verdi. Belediye çalışanları gün içerisinde mesailerini aksatmadan gönüllülük esasıyla kan bağışında bulundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kan bağışının önemine dikkat çekerek, “Pamukkale Belediyesi olarak Türk Kızılay’ına desteğimiz her zaman sürecektir. Belediye çalışanlarımız kan bağışı tırının YSE’deki ana hizmet binamızda olmasından da oldukça memnun. İşlerini aksatmadan gönüllülük esasına göre kolaylıkla kan bağışında bulunabiliyorlar. Çalışanlarımızın ilgisi oldukça güzel. Bazen belediyemize gelen vatandaşlarımızdan da kan bağışında bulunan oluyor. Kan bağışını gerçekten önemsemek gerekiyor. Sonuçta bir canın kurtulmasına destek olunuyor. İnsanlık vazifelerimizden biri diye düşünüyorum. Hayat kurtarmaya yardımcı oluyoruz. Bu düşüncelerle herkesi sağlıkları elverdikçe kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.