Site icon D20Haber

Doğan, Kaleiçi Çarşısı esnafıyla bayramlaştı

Merkezefendi Belediyesi başkan yardımcıları, CHP ve İYİ Partili meclis üyeleriyle birlikte esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Şeniz Doğan, hem sohbet etti hem de iyi bayramlar temennisinde bulundu. Sohbet ettiği esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Doğan, “Kaleiçi Çarşısı’nı gezerek bayram öncesi esnafımızla ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Hem bayramlaştık hem de sorunları yerinde inceledik. Tüm esnafımıza ve hemşerilerime huzurlu ve güzel bayramlar diliyorum” diye konuştu.

PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla belediyenin ana bina bahçesinde, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda, Merkez Kütüphane’de, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde, Fen İşleri Şantiyesinde, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde ve Şafak Temizlik’te görev alan personel ile de bayramlaştı.

Personele mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Doğan, “Kurban Bayramı öncesi mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Personelimizin sevdikleriyle beraber mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte ilçemize yakışır ve güzel hizmetler yapacağız. Büyük bir ekiple, Merkezefendi’miz için çalışacağız” dedi.

Exit mobile version