Site icon D20Haber

Öğrenci “sınavım var” dedi, başkan yol çalışmasını durdurdu

İlçenin Eskihisar Mahallesi’nde ikamet eden Betül Kökçe, 27-28 Haziran’da yapılacak üniversite sınavı için son hazırlıklarını yaparken, yol çalışması sırasında iş makinelerinin çıkardığı gürültünün konsantrasyonunu bozmasından şikayetçi oldu.

ÖĞRENCİNİN GÜRÜLTÜ İSYANI

Bunu da sosyal medyadan Merkezefendi Belediyesi ile Başkan Şeniz Doğan’ı etikleyerek dile getirdi. Kökçe, paylaşımında “Eskihisar Tepesi’ndeki yol çalışmasını 11 gün sonraya erteleyin lütfen. Eve iş makinelerinin sesi geliyor ve ders çalışamıyoruz. 11 gün sonra üniversite sınavı var” ifadelerine yer verdi.

“ÇALIŞMALAR DURDURULDU” MESAJI

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencinin bu çağrısına Doğan’ın yanıtı gecikmedi. “Sevgili Betül,
mahallenizdeki çalışmamızı sınav sonrasına kadar durdurduk. Değerli gençlerimizin eğitimi bizim önceliğimizdir. Sınavda sana ve tüm genç kardeşlerime başarılar diliyorum” diyerek, çalışmanın durdurulduğunu bildirdi.

TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Bu arada, bir Twitter kullanıcısı da Doğan’ın bu yaklaşımına “Belediye başkanı demek sadece yol yapmak,park yapmak değildir.Belediye başkanı demek geleceği düşünmektir. Sevgili başkanım gelecek seçimleri değil. gelecek nesilleri önemsediğiniz için iyi ki varsınız” paylaşımıyla teşekkür etti.

Exit mobile version