Site icon D20Haber

Hakemden Kepenek’e kırmızı kart

Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası finali öncesinde, Honazspor’da yıllarca forma giyen oyuncular bir araya gelerek, dostluk maçına çıktı. Yaşları 50 ile 70 arasında değişen eski futbolcular, hareketleriyle parmak ısırtırken, karşılaşma 4-4 sona erdi.

Ancak, maçın son dakikasına gelindiğinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Maçın hakemi bir anda elini cebine götürüp Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e kırmızı kart gösterdi. Kepenek, önce şaşırdı, sonra da gülümsedi. Maçı izleyenler de şaşkınlıklarını üzerinden attıktan sonra kahkahaya boğuldu.

“GÜZEL ETKİNLİK OLDU”

Yıllarını Honazspor’a vermiş eski futbolcularla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Bu oyuncu ağabeylerimiz arkadaşlarımız toprak sahaların çilesini çekmiş, ayakkabılarını defalarca diktirerek oynamak zorunda kalan oyunculardı. Onlarla aynı sahada yeniden buluşmak, onları unutmadığımızı göstermek çok güzeldi. Eski günlere gittik hep beraber. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim’’dedi

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası’nın finalinde, Hürriyet Mahallesi ile Haydar Mahallesi karşılaştı. Sahadan 8-3 galip ayrılan Hürriyet Mahallesi, turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon Hürriyet Mahallesi ve ikinci Haydar Mahallesi ile turnuvanın en centilmen takımı seçilen Emirazizli Mahallesi’ne kupaları ile madalyaları verildi.

Exit mobile version