Site icon D20Haber

Buldan’da nostalji rüzgarı esti

Buldan Belediyesi, Buldan Kaymakamlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Buldan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. Yılı etkinlikleri Türk pop müziğinin sevilen isimleri Ufuk Yıldırım ve Çelik konseri ile sona erdi.

Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen konser, Buldan Belediyesinin açtığı bağlama kursuna devam eden öğrencilerin, Naci Özkan yönetiminde verdiği mini konser ile başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından, Ufuk Yıldırım sevilen şarkılarını Buldanlılar için söyledi.

BULDANLILAR, ÇELİK İLE COŞTU

Ufuk Yıldırım’ın ardından sevilen sahne alan Türk Pop Müziği sanatçısı Çelik, söylediği 90’ların hareketli parçaları ile dinleyenlerini coşturdu. Çelik bir ara kendisinden önce konser veren sanatçı dostu Ufuk Yıldırım’ı sahneye davet etti. Sahneden inerek şarkılarını seyircilerin arasında Ufuk Yıldırım ile birlikte söyleyen Çelik, Buldanlılara müzik dolu unutulmayacak anlar yaşattı.

Konserin ardından Başkan Mustafa Şevik, sanatçılara çiçek ve Buldan dokuması ürünlerden hazırlanmış hediye paketi takdim etti.

MİLLİ MÜCADELEDE BULDAN VE YÖRESİ PANELİ

Öte yandan, Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yıl etkinlikleri kapsamında, “Milli Mücadele’nin 100. Yıl Etkinlikleri Buldan ve Yöresi” panel gerçekleştirildi.
Buldan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Türk Ocakları iş birliğinde düzenlenen panel, Ali Haydan Akın İlçe Halk Kütüphanesi’nde yapıldı. Prof. Dr. Mithat Aydın, Prof. Dr. Ercan Haytaoğlu, Prof. Dr. Turgut Tok ile Prof.Dr. Yusuf Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde Milli Mücadele’nin 100.Yılı Buldan ve Yöresi anlatıldı.

Exit mobile version