Site icon D20Haber

Bölmekaya Mahallesi’ndeki futbol sahası ile çocuk parkı yenilenecek

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e Bölmekaya Mahalle Muhtarı Ünal Kırmızıoğlu ile birim amirleri eşlik etti. Bölmekaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Şevik, olası bir yangın ihtimaline karşı kuru ot temizliği çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini denetledi.

 

“YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRACAĞIZ”

Buldan Belediyesi olarak ilçeye yeni yeşil alan, park ve yaşam alanları kazandırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Şevik, Bölmekaya Mahallesi’ndeki mevcut çocuk parkının da yenileneceğini dile getirdi. Şevik, “Mahallemizdeki çocuk parkını yenileyeceğiz. Mevcut oyun gruplarını bakımdan geçirip, çocuklarımızın gönüllerince oynayabilecekleri yeni oyun grupları yerleştireceğiz. Ayrıca alanda yapacağımız peyzaj çalışması ile burası mahalle sakinlerimizin hoşça vakit geçirebileceği yeni yaşam haline gelecek” dedi.

“FUTBOL SAHASI YENİLECEK”

Mahallede bulunan 25 yıllık futbol sahasında incelemelerde bulunan Şevik, belediye olarak sporun ve sporcuların her zaman yanında olduklarını ve imkanları doğrultusunda destek verdiklerini söyledi. Şevik, “Burayı belediyemizin imkanlarıyla yenileyeceğiz. Standartlara uygun bir saha haline getirerek, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca çevresini ağaçlandırarak, yeni bir yeşil alanı daha mahallemize kazandırmak istiyoruz. Burada bir taraftan gençlerimiz, çocuklarımız futbol oynarken aileleri de ağaçların gölgesinde dinlenme imkanı bulacak” diye konuştu.

Exit mobile version