Zolan ve Doğan’dan Neslican mesajı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Zolan ve Doğan’dan Neslican mesajı

Zolan ve Doğan’dan Neslican mesajı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2019 Cumartesi - 11:06Güncelleme: 21 Eylül 2019 Cumartesi - 11:06
Zolan ve Doğan’dan Neslican mesajı

Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, amansız hastalık kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan, ancak tüm çabalara rağmen yaşamını Neslican Tay için taziye mesajı yayımladı.

Amansız hastalığa karşı amansız bir mücadeleye girdi. Yaşadıklarını sosyal medya üzerinden paylaştı, yaşadıklarını aktardı. Bu çabasıyla hastalığın pençesindekilere umut aşıladı. Ama olmadı, Neslican Tay kaybetti yaşam savaşını. Onun vefatı milyonları üzdü. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla da Neslican’a veda etti yüzbinler.

 

ZOLAN: AZMİN VE CESARETİN AKILLARDA KALACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Neslican Tay’ın ardından yaptığı paylaşımda “Kanserle mücadele denilince senin umudun, azmin ve cesaretin hep akıllarda olacak... Neslican kızımıza Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

DOĞAN. GÜLÜŞÜN İLHAM VERDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, “Gülüşün, umutların birçok hastaya ilham verdi. Kansere karşı mücadelen herkese anlamlı bir miras bıraktı. Şimdi rahat uyu güzel insan... Mekanın cennet olsun” paylaşımını yaptı.