PAÜ’lü öğrencilerin naylon poşetle kayak deneyimi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. PAÜ’lü öğrencilerin naylon poşetle kayak deneyimi

PAÜ’lü öğrencilerin naylon poşetle kayak deneyimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2019 Pazartesi - 15:44Güncelleme: 4 Mart 2019 Pazartesi - 16:33
PAÜ’lü öğrencilerin naylon poşetle kayak deneyimi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın da katıldığı etkinlikte, kar ve kayak keyfini yaşadı.

Çameli’de 2 bin rakımlı Karkın Yaylası’nda gelen düzenlenen kar şenliğine PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih Mehmet Demir ve bir grup öğrenci katıldı.

PAÜ’lü öğrenciler, kızak ve poşetlerle kayarak eğlenceli anlar yaşadı. Zaman zaman kendi aralarında da yarışarak eğlenceyi aksiyona dönüştüren öğrenciler, kar topu oynamayı da ihmal etmedi.

AFRİKALI ÖĞRENCİLERDEN CEMİLEM PERFORMANSI

Yöre halkının da yoğun katılım gösterdiği şenlikte, bağlamasıyla yöresel ezgiler icra eden emekli eğitimci Şerif Şimşek herkese büyük bir coşku yaşattı. Afrikalı öğrencilerin Cemilem türküsündeki performansları ise izleyenlerde şaşkınlık yarattı.

PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, etkinlikle ilgili “Kış mevsiminin güzelliklerini öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerimize ilimizi ve çevremizi tanıtmış oluyoruz. Üniversitemizdeki eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine dönerlerken ülkemizden çok güzel anılarla ayrılmalarını istiyoruz” açıklamasını yaptı.