Havlaya havlaya sahibinin bulunmasını sağladı ama… – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Havlaya havlaya sahibinin bulunmasını sağladı ama…

Havlaya havlaya sahibinin bulunmasını sağladı ama…

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 09:55Güncelleme: 24 Aralık 2018 Pazartesi - 09:55
Havlaya havlaya sahibinin bulunmasını sağladı ama…

Köpeklerin sahiplerine bağlılığını bilmeyen yoktur. İşte bunun son örneği Pamuklale’nin Fatih Mahallesi’nde yaşandı. “Oğul” isimli köpek havlaya havlaya sahibinin bulunmasını sağladı ama 60 yaşındaki adam için çok geçti.

Fatih Mahallesi 1901 Sokak’taki tek katlı evde yaşayan Doğan Gençoğlu, henüz bilinmeyen nedenle yaşamını yitirdi. Sahibinin uzun süre sessiz ve hareketsiz kalmasından huysuzlamam Gençoğlu’nun Oğul isimli köpeği dışarıda havlamaya başladı.

KOMŞULARI EVE GELDİ

Çevredeki binalarda oturanlar köpeğin sürekli havlaması üzerine ışığı yanan tek katlı eve geldi. Pencereden baktıklarında, Doğan Gençoğlu’nun hareketsiz bir şekilde yerde olduğunu gördüler ve hemen 112’yi arayıp yardım istediler.

Eve gelen sağlık ekibi, talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Ölüm nedenini belirleyecek otopsi için de cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ndeki Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

KOMŞULARI SAHİPLENECEK

Öte yandan sahibinin bulunmasını sağlayan Oğul isimli köpek, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü. Burada rutin bakımları yapılan köpeğin sağlıklı olduğu ve sahiplendirileceği belirtildi. Bu konuda Gençoğlu’nun komşularının sahiplenme isteğinde bulunduğu öğrenildi.