Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirdi

Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2019 Pazar - 13:45Güncelleme: 17 Şubat 2019 Pazar - 13:47
Haluk Levent, Nuriye’nin hayalini gerçekleştirdi

Sosyal medyadan kendisine yapılan çağrıya kayıtsız kalmayan ve 11 yaşındaki Nuriye’ye biyonik el taktırmak için yardım kampanyası başlatan Haluk Levent sevindirici haberi verdi. Levent yaptığı açıklamada, “Para toplandı. Nuriye artık gitar çalabilecek.” dedi.

Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’nde oturan Müşerref-Erdem Güler çiftinin iki çocuğundan biri olan 11 yaşındaki Nuriye’nin doğuştan sol eli yok. Küçük kızın müzik tutkusunu gören müzik öğretmeni Anıl Zengin, Anadolu rock müziğin önemli isimlerinden olan Haluk Levent’ten yardım istemişti. Bu isteğe kayıtsız kalamayan Levent, 7 Şubat’ta yaptığı açıklamada, “Nuriye 11 yaşında. Tek kolu ile hayata tutunmaya çalışıyor. Çok kapsamlı protez lazım. Ben ona söz verdim. Gitar çalabilecek. Valilikten izinli 139 bin TL’ye ihtiyaç var” diyerek yardım kampanyası başlatmıştı.

 

“SİZE MİNNETTARIM”

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gerekli paranın toplandığını belirterek, “Nuriye artık gitar çalabilecek.Hepinize sonsuz teşekkürler. Yine bir çocuğumuzun hayatına dokundunuz, onun hayatını değiştiriyorsunuz. Size minnettarım” dedi.