Ekpen Tekstil’de stres yönetimi eğitimi – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Ekpen Tekstil’de stres yönetimi eğitimi

Ekpen Tekstil’de stres yönetimi eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2019 Çarşamba - 14:59Güncelleme: 4 Eylül 2019 Çarşamba - 14:59
Ekpen Tekstil’de stres yönetimi eğitimi

Denizli’nin köklü kuruluşlarından Ekpen tekstil, çalışanlarına yönelik eğitim programlarını sürdürüyor. Çalışanlarının bedensel, ruhsal ve yaşamsal sağlıklarını gözeten Ekpen Tekstil, yönetilmediğinde tüm yaşamı olumsuz etkileyen stresle baş etme konusunda da çalışanlarına destek sağlayacak eğitim programı gerçekleştirdi.

Çağımızın en büyük hastalığı kabul edilen stresin doğasını tanımak ve stresle başa çıkma yöntemlerini öğrenmek adına düzenlenen eğitim İzgören Akademi’den Oytun Yumşak’ın rehberliğinde verildi.



Yönetilebilen stresin yaşam için gerekli olduğu, kişinin başarma güdüsünü tetiklediği, kişiyi tembellikten uzaklaştırdığı ve öğrenmeyi kolaylaştırdığı vurgulanan eğitimde, Ekpen Tekstil çalışanları oldukça keyifli vakit geçirdi.

Ekpen Tekstil çalışanları, “Yaşamsal zorunluluklar sebebiyle üzerimizde hissettiğimiz baskıyı azaltabilecek yöntemleri öğrendiğimiz bu eğitimde iş ve yaşam dengesini koruyarak stresten nasıl uzaklaşabileceğimiz konusunda oldukça önemli bilgiler edindik. Ayrıca çalışma arkadaşlarımızla birlikte inanılmaz keyifli bir gün daha geçirdik” diyerek eğitim ile ilgili düşüncelerini ifade etti.