Ekpen Tekstil personelinden huzurevi ziyareti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Ekpen Tekstil personelinden huzurevi ziyareti

Ekpen Tekstil personelinden huzurevi ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2019 Salı - 14:28Güncelleme: 2 Nisan 2019 Salı - 14:28
Ekpen Tekstil personelinden huzurevi ziyareti

Toplumsal dayanışma ve kaynaşmaya yönelik faaliyetleriyle dikkati çeken Ekpen Tekstil, sosyal sorumluluk ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Ekpen Tekstil personeli, Denizli Huzurevi’nde kalan yaşlılara bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaşlılığın insan yaşamı için kaçınılmaz bir dönem olduğunun bilinciyle gerçekleştirilen program kapsamında Ekpen Tekstil çalışanları, geçtiğimiz günlerde Denizli Huzurevi’ni ziyaret etti. Ekpen Tekstil çalışanları, ellerindeki çiçekleri huzurevi sakinlerine verirken, onlara adeta baharın geldiğini müjdeledi. Yaşamlarının bu döneminde rahat, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu anlara daha çok ihtiyacı olan huzurevi sakinlerine sevgilerini ve saygılarını ilettiler.

Ekpen Tekstil çalışanları huzurevi sakinleri ile geçirdikleri bir saat boyunca adeta tüm duyguları bir arada yaşadı. Huzurevi sakinleri ile müzik eşliğinde dans ederek eğlenceli anlar yaşarken, anlatılan anılarla birlikte hüzünlendiler. Hem Ekpen Tekstil çalışanlarının hem de bu anlamlı ziyaretten çok etkilendikleri gözlerinden okunan huzurevi sakinlerinin çok keyif aldığı bir gün oldu.

Kuşaklararası tecrübe paylaşımının son derece önemli olduğunun bilinciyle huzurevi sakinleri ile bol bol sohbet eden Ekpen Tekstil çalışanları, bu paylaşımdan çok etkilendiklerini belirterek, “Yaşam çok kıymetli bir yolculuk, bu yolculuğa ne kadar anlamlı an sığdırabilirsek daha da kıymetleniyor. Bu anları çoğaltmak ve paylaşmak için buradayız” dedi.