Sokakta bulduğu kedisine arkadaşlarıyla birlikte doğum günü partisi düzenledi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Sokakta bulduğu kedisine arkadaşlarıyla birlikte doğum...

Sokakta bulduğu kedisine arkadaşlarıyla birlikte doğum günü partisi düzenledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2019 Pazar - 10:29Güncelleme: 7 Temmuz 2019 Pazar - 13:05
Sokakta bulduğu kedisine arkadaşlarıyla birlikte doğum günü partisi düzenledi

Anne-babaların çocuklarına, arkadaşların birbirlerine doğum günü partisi düzenlemesi alışılan, hatta giderek de geniş kitlelerde kabul gören etkinlikler arasına girdi. Ama Denizli’de öyle bir doğum günü partisi düzenlendi ki, duyanlar şaşkına döndü. Çünkü doğum günü partisi bir kedi için organize edilmişti.

Kedinin ismi Jale… Öner Ailesi’nin bir ferdi gibi. Öner Ailesi’nin kızları Sena ve oğulları Burak’a gösterdikleri sevgiyi ondan esirgemeyip, evin de baş köşesini vermişler. Sena Öner ise, küçük bir yavruyken bulduğu ve Jale ismini verdiği kediyle büyümüş adeta.

Ailenin üçüncü çocuğu gibi ilgi ve sevgi gören kedi, 18 yaşına girince bir doğum günü partisi düzenlendi. Sena Öner, arkadaşlarını doğum günün partisine davet etti ve birlikte doğum günü pastasını kestiler.

Sena Öner, duygularını “Bugün Jale’nin 18’inci yaş gününü kutluyoruz ailem ve arkadaşlarımla birlikte. Amacımız tamamen bir araya gelip eğlenmek ve bunun yanında hayvan sevgisine dikkat çekmekti. Artık o ailenin bir ferdi gibi. Biz onu çok seviyoruz. Kedilerin yaşam ömrü 13-14 yıldır ama Jale bizim sevgimizle 18 yıldır yaşıyor. Gayet de sağlıklı. Bugün bize gösteriyor ki hayvanları sevmenin onlara değer vermenin gereken ilgi ve alaka ile yaşamlarının ne kadar uzayabileceğinin güzel bir örneği. Hayvanlar doğanın bir parçası ve onlarında bu dünyada yaşama hakkı var. Onları sevin, koruyun” dedi.

"SOKAK HAYVANLARINI SAHİPLENİN"

"Sokak hayvanlarını sahiplenin" çağrısında bulunan Öner, “Jale’nin gözleri kapalıydı, benim bulduğumda çok küçüktü. Artık o ailenin bir ferdi. Biz onu çok seviyoruz. Her canlının bu dünyaya bir fayda sağladığını, yaşama hakkı olduğunu unutmamalıyız. Sokak hayvanlarını sahiplenin, onları sevin, sevindirin. Göreceksiniz onlarda ilginiz karşısında sizi sevindirecek" diye konuştu.