Babaya kriz geçirten fotoğraf – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Babaya kriz geçirten fotoğraf

Babaya kriz geçirten fotoğraf

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 12:47Güncelleme: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 12:47
Babaya kriz geçirten fotoğraf

Denizli’de, küçük afacan, yaptığı şakayla babasını kalp krizi geçirme noktasına getirirken, anne ise karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi. Evin küçük yaramazı ise olup bitenleri muzipçe bir gülümsemeyle izledi.

Aile büyüklerini şoka sokan ve şaka olduğu anlaşıldığında “pes vallahi” dedirten anlar Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi’nde yaşandı. 10 yaşındaki Devrim S.C., odada 2 aylık kardeşi ile oynarken aklına babasına şaka yapmak geldi. Annesinden habersiz mutfağa giden Devrim, düdüklü tencereyle geriye döndü. Sonra da 2 aylık kardeşi Elif’i düdüklü tencerenin içine oturtup cep telefonuyla fotoğrafladı.

“AKŞAM YEMEĞİ HAZIR” FOTOĞRAF

Devrim’in yaptığı bununla da bitmedi. Çektiği fotoğrafı mesaide olan babasına gönderdi. Fotoğrafın altına da “babacığım akşama yemek hazır” notunu ekledi. Bu arada odaya giren anne karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Bunu gören afacan, yaptığının şaka olduğunu ve fotoğraflayıp akşam eve erken gelmesi için babasına gönderdiğini söyledi.

Anne bu anlatımla rahatlarken, eşi telefonla aradı. Telefondaki kahkaha sesleriyle şaşkınlığı iyice artan baba, eşinin “Oğlun eve erken gelmen için şaka yapmış” sözleriyle rahat bir nefes aldı.