Protokolden bayram ziyaretleri – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Protokolden bayram ziyaretleri

Protokolden bayram ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2019 Salı - 21:15Güncelleme: 4 Haziran 2019 Salı - 21:15
Protokolden bayram ziyaretleri

Denizli protokolü, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Şehitlik, Denizli Huzurevi ile çocuk evlerini ziyaret etti.

Bayram ziyaretlerine Vali Vekili Hakkı Ünal, milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutan Albay Metin Düz ve daire müdürleri katıldı.

Vali Vekili Hakkı Ünal ve protokol üyeleri, ilk olarak Asri Mezarlık’taki Asker ve Polis Şehitliklerini ayrı ayrı ziyaret etti. Şehitliklerde okunan Kur’an-ı Kerim tilavetleri okundu, şehit mezarlarına karanfil ve gül bırakıldı. Protokol üyeleri, burada şehit aileleri ile bayramlaştı.

Protokol üyeleri, Denizli Huzurevi sakinlerini de ziyaret edip, burada kalan yaşlıların ellerini öptü, çeşitli hediyeler verdi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda polis memuru olarak görev yaparken, Yüksekova ilçesinde nöbet sırasında yüksekten düşme sonucu şehit olan Mehmet Ali Doğan’ın ailesi de ziyaret edildi.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret eden protokol üyeleri burada kalan çocuklarımızla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.